Administratiekantoor Nieuwegein

administratiekantoor nieuwegeinEigen ondernemer?

Ken je dat? Je bent ondernemer en eigenlijk alleen maar bezig met de administratie van je eigen onderneming. En dan ben je nog niet eens bezig met het financiële jaaroverzicht of de begrotingen. Iedere ondernemer is het liefste bezig met zijn of haar product en of dienst en niet met de administratie en alles daar omheen. Daarom biedt Sascha Aelbers van administratiekantoor van het Administratiekantoor Nieuwegein SAFInsights jou de oplossing.

Wie is SAFInsights

SAFinsights is een Administratiekantoor in Nieuwegein, gerund door Sascha Aelbers, met jarenlange ervaring op het gebied van financiën en administratie. Zowel beginnende ondernemers als ondernemers die al langer werkzaam zijn voor zichzelf kunnen worden ondersteunt bij het administratiekantoor in verschillende aspecten op zowel het administratieve gebied als de financiële kant van een onderneming. De boekhouding en alles wat te maken heeft met het administratieve aspect van je bedrijf kan heel veel tijd in beslag nemen. Tijd welke jij als ondernemer liever besteed aan andere dingen.

De financiële coach

Naast de administratieve ondersteuning vanuit het Administratiekantoor Nieuwegein biedt SAFInsights je ook de mogelijkheid tot een financiële coach. Deze expert in cijfers begeleidt jou als ondernemer om verschillende rapportages te begrijpen en de daarbij behorende cijfertjes op de juiste manier ‘’ te lezen’’. Dit zorgt ervoor dat jij als ondernemer een beter inzicht krijgt in de financiële kant van je eigen bedrijf.

Iemand om op terug te vallen

Ondernemen kan heel eenzaam zijn. Wanneer je personeel in dienst hebt kun je zeker over zaken vergaderen of sparren maar het financiële gedeelte is niet voor iedereen zijn oren bestemd. Wanneer je ondernemer bent zonder personeel kan het gevoel van ‘’alles alleen moeten doen’’ behoorlijk groot zijn. Je kunt op niemand terugvallen maar je hebt ook niet iemand waar je even mee kan sparren wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Een financiële coach is dan een uitkomst. Dit is de persoon waar je op terug kan en mag vallen als je even niet meer weet wat de juiste weg is om te bewandelen of wanneer je vragen hebt over alles omtrent de financiën van je onderneming. De financiële coach begeleidt je en heeft een antwoord op alle vragen omtrent de cijfers van jouw bedrijf.

De voordelen van een administratiekantoor

SAFInsights begrijpt dat je als ondernemer graag bezig met de dienst of het product wat je aanbiedt. De boekhouding, financiële plannen en fiscale zaken worden daardoor nog wel eens ‘’vergeten’’. Dit kan helaas wel ten koste gaan van je onderneming. Inzicht hebben in de financiële kant van het bedrijf is belangrijk om te kunnen groeien, om verdere stappen te kunnen zetten maar juist ook om stabiel te blijven. Daarom biedt dit administratiekantoor van SAFInsights jou als ondernemer ook verschillende diensten aan.

Ondersteuning vanuit een administratief kantoor

SAFInsights ondersteunt je graag vanuit het administratieve kantoor bij zowel het financiële onderdeel als het administratieve onderdeel van je onderneming. Daarnaast begeleidt SAFInsights je graag verder om je onderneming op een gezonde manier voort te kunnen zetten. Samen kijken we naar het verleden, het nu maar vooral ook de toekomst van je onderneming! SAFInsights ziet jouw administratie en financiën namelijk niet als een last of een moeilijk ding maar krijgt hier juist energie van. Wij gaan graag voor én met jou aan de slag. Als ondernemer kan je bij het administratiekantoor van SAFInsights terecht voor verschillende aspecten van het ondernemerschap.

Administratiekantoor Nieuwegein

Een ondernemer houdt zich graag bezig met het gene waar je gelukkig van wordt binnen de onderneming en het administratiekantoor van SAFInsights neemt de administratieve kant uit handen. Het administratiekantoor kan jou ondersteunen bij bijvoorbeeld de salarisadministratie, het verwerken van inkomende en uitgaande facturen, opstellen van begrotingen en het deponeren van jaarrekeningen bij de Kamer van Koophandel.

Financieel inzicht

Wat zijn nou eigenlijk de mogelijkheden binnen jouw onderneming? Is het tijd voor nieuwe investeringen of is het van belang dat je even op de rem trapt? Het administratiekantoor van SAFInsights kijk naar de kansen binnen je onderneming en ondersteunt en adviseert jou hierin. Hierbij helpt het administratiekantoor ook om de juiste inzichten en doelstellingen van jouw onderneming helder te krijgen zodat je weet waar je onderneming op financieel gebied staat.

Een financiële coach van Administratiekantoor Nieuwegein

Het administratiekantoor van SAFInsights helpt je graag om inzicht te krijgen in de cijfers die deel uitmaken van jouw onderneming. Daarbij ondersteunen wij je in de kansen en mogelijkheden en heeft het administratiekantoor een adviserende rol voor wat betreft de interpretatie van de cijfers. De financiële coach is ook interessant wanneer je bijvoorbeeld lid bent van een Raad van Toezicht of onderdeel bent van een management team. De financiële coach van het administratiekantoor helpt jou de cijfers te begrijpen.

Mogelijkheden verschillende diensten van Administratiekantoor Nieuwegein

Uiteraard is het mogelijk om bovenstaande diensten apart van elkaar af te nemen. Niet iedereen wil of hoeft een financiële coach maar wil wel heel graag ontlast worden in de dagelijkse administratie. SAFInsights houudt daar graag rekening mee en samen kijken we naar wat voor jou als ondernemer het beste past.

Een afspraak inplannen bij Administratiekantoor Nieuwegein

SAFInsights is met haar administratiekantoor gevestigd in Nieuwegein. Soms is het als ondernemer prettig om even uit je eigen omgeving vandaan gehaald te worden en op een frisse, nieuwe en hele andere omgeving te sparren met iemand die verstand heeft van alles wat met administratie en financiën te maken heeft.

Bereikbaarheid

Administratiekantoor Nieuwegein is dan ook goed bereikbaar vanwege de vele uitvalswegen. Echter wanneer je de tijd niet kan vinden of liever in je eigen omgeving bent en gewoon alle spullen bij de hand wil hebben is het ook mogelijk om een afspraak bij jou in te plannen. SAFInsights maakt graag een afspraak en komt bij jou op locatie langs wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Administratiekantoor Nieuwegein is er voor jou

Administratiekantoor Nieuwegein van Sascha Aelbers, SAFInsights, is er om het leven als ondernemer een stukje lichter te maken en daarom is het ook mogelijk om buiten kantoortijden een afspraak in te plannen. Daarnaast is Sascha Aelbers zowel telefonisch als per e-mail vrijblijvend bereikbaar voor al je vragen en of opmerkingen.