Boekhouding

boekhoudingBij SAF Insights is het ook mogelijk om de dienst boekhouding af te nemen. Een goede boekhouding is een must wanneer je een eigen onderneming hebt. Daarnaast ontlast het jou als ondernemer waardoor jij je kan focussen op andere zaken binnen je onderneming.

Wat doet een boekhouder

Een boekhouder is verantwoordelijk voor de boekhouding. Deze persoon is verantwoordelijk voor de maandelijkse en jaarlijkse BTW-aangifte, daarnaast stelt SAF Insights de jaarrekening en de balans op.

Taken van een boekhouder

SAF Insights doet ook graag wat extra taken voor jou als ondernemer. Denk hierbij aan het boeken van facturen, de betaling van facturen en de verwerking van alle gegevens in debiteurenbeheer. Daarnaast volgt de boekhouder ook de crediteurenbetalingen op. Tevens is het ook mogelijk om SAF Insights in te zetten voor het opstellen van rapporten en de belastingaangifte. Naast deze taken heeft van SAF Insights nog meer kennis
• Registeren van boekhoudkundige verrichtingen
• Facturen opmaken
• Bankverrichtingen uitvoeren
• BTW-aangifte doen
• Jaarrekening en resultatenrekening opstellen

Kwaliteiten van een goede boekhouding

Bij SAF Insights vinden wij het heel erg belangrijk om onze kennis met de klant te delen maar vooral in te zetten om jou als ondernemer verder te helpen. SAF Insights beschikt over verschillende kwaliteiten waarvan wij vinden dat dit belangrijk is wanneer wij werken voor u als klant. Naast betrouwbaar, nauwkeurig en analytisch inzicht beschikt onze boekhouder ook over een goed objectief vermogen waardoor deze u de juiste inzichten kan geven over wat er financieel speelt binnen de onderneming. Daarnaast beschikt SAF Insights over de juiste up to date kennis en gaan wij uiterst discreet om met alle financiële informatie binnen jouw onderneming.

SAF Insights helpt je graag verder

Bij SAF Insights helpen wij je graag verder. Kom je er zelf niet uit of wil je gewoon bezig zijn met je onderneming? Wij maken graag een afspraak om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.