Financieel adviseur

Financieel adviseurEen balansrekening opmaken? Een plan maken voor de lange termijn van je onderneming? Welke verzekering past nu het beste bij jouw onderneming en wat zijn de risico’s. Allemaal vragen die jij jezelf ongetwijfeld wel eens stelt. Vragen waar je zelf geen antwoordt op hebt of wil hebben maar de financieel adviseur van SAFInsights wel!

Wat is een financieel adviseur

Als ondernemer sta je vaak voor verschillende keuzes. Ook op financieel gebied. Misschien denk je dat je zelf over alle kennis beschikt als het gaat om financiële kennis of keuzes op financieel gebied. Een financieel adviseur is iemand die beschikt over alle informatie en die zijn of haar kennis up to date houdt met betrekking tot nieuwe regels en wetgeving. Een financieel adviseur ziet cijfers als een uitdaging, heeft een economisch gerichte opleiding afgerond en is zich bewust van de verantwoordelijkheid die jij als ondernemer neerlegt.

Een eigen financieel adviseur

De financieel adviseur van SAFInsights beschikt over een empathisch vermogen, heeft oprechte interesse in jouw onderneming maar beschikt ook over daadkracht en overtuigingskracht waar nodig. Daarnaast ondersteunt de financieel adviseur je in moeilijke financiële keuzes en wordt er gekeken wat de verschillende mogelijkheden zijn voor jouw onderneming op financieel gebied. De financieel adviseur van het administratiekantoor beheerst verschillende kenmerken welke binnen jouw onderneming van pas kunnen komen.

Duidelijkheid en advies

De financieel adviseur van het administratiekantoor zal altijd duidelijk zijn in de adviezen die worden afgegeven. Wij als administratiekantoor begrijpen waarom je ons in de arm neemt en zullen dan ook met heldere communicatie je van dienst zijn. Daarnaast zal de financieel adviseur je voorzien van een passend advies welke thuis hoort bij jouw onderneming of organisatie.

Verwachtingen

Het administratiekantoor van SAFInsights weet van jij als ondernemer van een financieel adviseur verwacht en stelt hier dan ook de vragen op af. Dit zorgt ervoor dat de adviseur geen onnodige tijd in beslag neemt maar doelgericht te werk kan gaan.

Advies op maat

De financieel adviseur van het administratiekantoor voorziet je van advies op maat welke specifiek past bij jou als ondernemer. Wij hebben namelijk verschillende ondernemers als klant en iedere onderneming is uniek. Op basis daarvan zal het advies van de financieel adviseur dan ook altijd gericht zijn op jouw onderneming met daarin meegenomen de wensen die jij hebt voor je onderneming en waar jij samen met je onderneming naar toe wil.

Betrokkenheid

Ons administratiekantoor is betrokken bij jouw onderneming en weet dan ook wat er speelt in alles met betrekking tot jouw administratie. De financieel adviseur staat voor je klaar en is altijd bereikbaar bij vragen of onduidelijkheden.

Investering

Het administratiekantoor van SAFInsights vindt de relatie tussen jou als ondernemer en de financieel adviseur erg belangrijk en investeert hier dan ook graag in. Wij staan altijd open voor een prettig gesprek waarbij beide partijen een fijn en goed gevoel aan overhouden.

Een toegevoegde waarde voor de onderneming

Het administratiekantoor vindt het belangrijk dat jij als klant de toegevoegde waarde weet en ervaart van onze financieel adviseur. Door de verschillende aspecten van ons administratiekantoor kunnen wij voor iedere onderneming iets betekenen. Die toegevoegde waarde ervaar je dan ook snel wanneer werk uit handen wordt genomen en jij als ondernemer de tijd hebt voor andere dingen.

Aanpassing

De financieel adviseur van SAFInsights past zich graag aan jouw bedrijfscultuur aan. Wij vinden het belangrijk dat jij je als klant en ondernemer prettig voelt.

Flexibele inzet

SAFInsights begrijpt dat jij als ondernemer drukt bent. Het is dan ook voor ons een kleine moeite om bij jou langs te komen. Mocht je liever even uit je eigen omgeving vandaan willen is het ook mogelijk om bij SAF Insights op kantoor langs te komen. Daarnaast kan de financieel adviseur ook buiten kantooruren langskomen. Alles zodat het voor jou gemakkelijker is!

Een mens achter de financieel adviseur

De financieel adviseur van het administratiekantoor van SAFInsights kijkt niet alleen naar de cijfers van jouw onderneming maar ziet ook de mens achter de onderneming staan. Wanneer een ondernemer kan doen wat hij of zij het allerliefste doet: ondernemen zonder zorgen en de lasten van het financiële aspect, dan is de financieel adviseur tevreden. De cijfers zijn belangrijk voor onze adviseur maar de mens achter de onderneming zeer zeker ook!

Kennismaking met de financieel adviseur

Het administratiekantoor van SAFInsights biedt je de kans om in gesprek te gaan met een financieel adviseur. De financieel adviseur zal door middel van een of meerdere gesprekken kijken wat jouw financiële wensen zijn als ondernemer en nog belangrijker of deze wensen ook haalbaar zijn binnen je onderneming. Daarnaast kan de financieel adviseur van SAFInsights een financieel plan voor jou opstellen met daarbij in kaart gebracht wat de risico’s op financieel gebied zijn binnen je onderneming.

Doelstellingen binnen je onderneming

De adviseur van SAFInsights stelt samen met jou als ondernemer financiële doelen op en kan daarnaast ondersteunen in het ontwikkelen van strategieën om deze doelen te kunnen behalen. Ook is het mogelijk om de financiële adviseur van SAFInsights te betrekken bij lopende of nog af te sluiten verzekeringen, investeringen en aandeel en obligatiehandel. De adviseur kan ook voor jou bekijken of dit financieel aantrekkelijk is en welke keuze het beste bij jouw onderneming past.

Taken die de adviseur van SAFInsights voor jou kan uitvoeren:

  • Het ondersteunen van de onderneming of ZZP’er bij het afsluiten van financieringen
  • Het ontwikkelen van een financieel plan
  • Het opzetten en onderhouden van een klantenbestand
  • Afspraken plannen om de financiële situatie van jou onderneming in kaart te brengen en op basis daarvan een advies uit te brengen
  • Het regelen en adviseren van financiële zaken zoals investeringen, verzekeringen en andere zaken
  • Het beantwoorden van verschillende financiële vraagstukken
  • Risico analyse opstellen en bewaken
  • Het opstellen van begrotingen en het bewaken hiervan
  • Het opstellen van jaarrekeningen en specificaties voor de accountant
  • Het begeleiden van de accountantscontrole

Het administratiekantoor van Sascha Aelbers, SAFInsight, is zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor al je vragen. Neem gerust contact op om te kijken of zij iets voor jouw onderneming kan betekenen. Het administratiekantoor is goed bereikbaar en werkt ook buiten de reguliere kantooruren.