Over mij

Ik krijg de meeste energie uit het helpen van anderen die financiën en administratie als last en/of moeilijkheid zien

Sascha Aelbers

portret

SAFInsights staat voor Sascha Aelbers Financial Insights.

Nadat ik mijn studie HEAO-Bedrijfseconomie in Utrecht heb afgerond, ben ik in 1997 begonnen als assistent accountant bij KPMG. Naast mijn werk, ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als Register Accountant (RA). Mijn werkzaamheden betroffen zowel het optimaliseren van de processen alsook het controleren van financiële gegevens ten behoeve van het afgeven van diverse soorten accountantsverklaringen. Mijn klantenpakket was zeer divers, van MKB tot beursgenoteerde bedrijven, maar ook klanten in de (semi-)publieke sector. Hierdoor heb ik op vele aspecten ruime ervaring opgedaan.

In 2011 ben ik overgestapt naar het Spoorwegmuseum, waar ik als lid van het managementteam eindverantwoordelijk was voor Financiën en Personeelszaken. Hier heb ik ruime ervaring opgedaan met onder andere het opstellen van begrotingen, jaarrekeningen, managementinformatie en beleidsmatige vraagstukken.

In de afgelopen 20 jaar heb ik de meeste energie gehaald uit het helpen van anderen die financiën en administratie als last en/of moeilijkheid zien. Dit heeft er toe geleid dat ik vanaf 1 januari 2018 voor mezelf ben begonnen onder de naam van SAFInsights.

Waarom

Kwaliteit

Mijn jarenlange ervaring en kennis samen met eigenschappen als gestructureerd, punctueel, scherp en heldere communicatie zorgen ervoor dat je goede kwaliteit kunt verwachten in de financiële dienstverlening van SAFInsights.

Flexibel

Afspreken wanneer je wilt! Spreek je liever af bij jou of bij mij op kantoor? Beide opties zijn mogelijk. Maar indien je je in alle rust wilt focussen op de financiële situatie van je onderneming en de business los wilt laten, kom dan bij SAFInsigths op kantoor. In deze prachtige omgeving kun je je volledig concentreren op de financiën onder professionele begeleiding.
Daarnaast ben je ook buiten reguliere kantoortijden van harte welkom.

Hoe

De aangeboden dienstverlening kan op verschillende manieren worden geboden. Het normale ‘uurtje factuurtje’ alsmede door het afsluiten van een abonnement. De keuze is aan jou!
Bij een abonnement wordt in overleg vastgesteld welke werkzaamheden SAFInsights periodiek voor je uitvoert.

Contact

Heb je een vraag, neem vrijblijvend contact met mij op

SAF Insights
Sascha Aelbers

Kapelsepad 2
3412 KL LOPIKERKAPEL
06 11 58 00 71
KvK: 70620156
BTW: NL138762491B01

SAF Insights
Sascha Aelbers

Kapelsepad 2
3412 KL LOPIKERKAPEL
WhatsApp: 06 11 58 00 71

Bel
""
1
Naam
Telefoon
Bedrijf
Bericht
0 /
reCaptcha v3
Previous
Next