Financieel advies

Financieel advies op maat

Financieel adviesWanneer je een eigen onderneming hebt en niet de know how hebt van de financiële kant dan kan het heel prettig zijn wanneer je daar professioneel financieel advies voor krijgt. Iemand die met je meekijkt en aangeeft wat de beste stappen zijn om te nemen. Niet enkel voor een ondernemer die pas van start is kan dit als prettig worden ervaren, maar ook voor ondernemers die het liefste gewoon bezig zijn met het gene waar ze goed in zijn: het uitvoeren van hun passie.

Een adviseur

Een adviseur kijkt welke producten en diensten je nodig hebt. Daarnaast voert een financieel adviseur controles uit. Samen met de klant kijken wij naar wat de klant wil en welke risico’s een klant kan en wil nemen. Een financieel adviseur kijkt niet alleen naar het nu maar zeer zeker ook naar de lange termijn. Dit is voor jou als ondernemer een fijn vooruitzicht want je weet wat je kunt verwachten.

Financieel advies op maat

De financieel adviseur van SAFInsights gaat met jou als klant in gesprek. Wanneer de adviseur alle in’s en outs heeft kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Op basis daarvan brengen wij een passend advies op maat uit. Ook is het mogelijk dat wij ons passende advies omzetten in daden. Daarmee nemen wij veel werk uit handen en hoef jij je als ondernemer enkel en alleen te richten op het bedrijf. Je kan er dan met zekerheid van uit gaan dat wanneer alles op de juiste manier gebeurt en er zowel op de korte als de lange termijn op financieel gebied goed op je bedrijf wordt gepast. Uiteraard betrekken wij je wel bij alles echter de uitvoer ligt bij ons!

SAFInsights is er voor jou

Wij denken graag met jou mee. Heb je vragen? Stel ze dan gerust. Wil je een vrijblijvende afspraak maken om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van een financieel adviseur? Of wil je meer informatie over onze andere diensten? Ook dat is mogelijk. Neem met ons contact op en samen kijken we naar de mogelijkheden.