Wat doet een boekhouder

Boekhouder

Wat doet een boekhouder precies?

Boekhouding is om het heel beknopt uit te leggen alle administratieve zaken van een bedrijf. Een boekhouder regelt dus dat er facturen worden opgesteld en verstuurd. Hiernaast houden zij in de gaten wat er binnen komt en wat er uitgegeven wordt. Verder houden boekhouders zich bezig met zaken als de financiële balans van het bedrijf. Zo hebben eigenaren meer tijd voor hun dagelijkse werk.

De boekhouding uit handen laten nemen

Er zijn natuurlijk verschillende redenen om je administratieve zaken uit handen te laten nemen door een externe partij. Als eerste kan deze objectiever naar jouw financiële zaken kijken dan jijzelf. Dit komt omdat boekhouders gespecialiseerde professionals zijn. Bovendien werken boekhouders flexibeler dan interne medewerkers. Als laatste betaal je een intern administratief medewerker uit in loon. Dit is dus geen directe vergoeding voor een dienst, wat meestal minder voordelig is.

Andere diensten

Naast het doen van administratief werk, zoals de boekhouding, biedt SAFInsights ook diensten aan met betrekking tot financieel inzicht. Dit betekent dat jij ondersteuning en advies krijgt op het gebied van financiële doelstellingen. Maar je wordt bijvoorbeeld ook geholpen met inzichten en liquiditeitsprognoses en (trend)analyses. Daarnaast kun je in aanmerking komen voor financiële coaching. Hierbij wordt je ondersteund bij het interpreteren van bepaalde financiële cijfers. Enkele voorbeelden hiervan zijn cijfers van jaarrekeningen, (liquiditeits)begrotingen en tussentijdse rapportages. SAFInsights coacht dus professionals op financieel gebied.

Neem contact op

Lijkt het uit handen laten nemen van de boekhouding of een van de andere diensten geschikt voor jouw situatie? Of wil je meer informatie over SAFInsights? Klink dan op het kopje ‘contact’ of ‘over mij’ bovenaan de webpagina. Contact opnemen is mogelijk door een bericht met gegevens als een telefoonnummer of eventueel e-mail adres te verzenden. Vervolgens hoor je van het bedrijf. Contact opnemen is volledig vrijblijvend en de gegevens blijven gegarandeerd vertrouwelijk.